Kilimanjaro in Oktober 2019

Alleen is ook maar zo alleen... Zoek je een reisgenoot? Plaats hier een oproepje!
Plaats reactie
JochemTravels
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 apr 2019, 11:11

Kilimanjaro in Oktober 2019

Bericht door JochemTravels » 17 apr 2019, 11:19

Hallo allen,

Ik weet niet of hier nog een hoop activiteit is, maar ik probeer het gewoon. Ik heb onlangs een Kilimanjaro beklimming (Lemosho) hier een Kilimanjaro beklimming geboekt: https://bookatrekking.com/nl/kilimanjaro-beklimmen/

Helemaal top, maar voor mijn startdatum 12 oktober ben ik op dit moment de enige gegadigde. Het klimbedrijf waarbij ik geboekt heb, heeft me verzekerd dat ze meer mensen zullen vinden voor die datum, maar ik had wel graag gewild dat er ook wat Nederlanders en Vlamingen bij zijn. Die kans is natuurlijk niet heel groot. Ik hoop langs deze weg iemand te vinden.

Ben je van plan om ook in oktober 2019 Kilimanjaro te beklimmen? Ik kan mijn startdatum eventueel een paar dagen verplaatsen.

Ik ben 34, kom uit Veendam, ben redelijk sportief en ik ben hetero. ;)

Nanda
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 jul 2019, 14:12

Re: Kilimanjaro in Oktober 2019

Bericht door Nanda » 16 jul 2019, 14:26

Hoi Jochem,

Ik zou in oktober met 3 meiden de kilimanjaro beklimmen maar door omstandigheden gaan zij niet meer meer. Ik ga nu zelf de berg op. Ik heb wel al een reis geboekt van 11 t/m 18 oktober (Lemosho route) bij TinTin Tours, een Tanzaniaans bedrijf. Ik denk dat het niet echt mogelijk is om de reis samen te doen omdat het verschillende organisatie zijn maar wie weet zie ik je wel op de berg!!
Veel plezier alvast!

Groetjes!!

Plaats reactie

Terug naar “Reisgenoten gezocht”